Sports Illustrated udfordrer skønhedsidealet: Plus size-model på forsiden

Siden 1964 har det amerikanske magasin Sports Illustrated haft ultratynde supermodeller iført badetøj på forsiden af deres årlige swimsuit-udgave, men i år er forsidemodellen ikke af den magre slags.

Det er nemlig den 27-årige canadiske plus size-model, Ashley Graham, der viser sine frække og fyldige former frem på forsiden af bladet, som har over 23 millioner læsere. Det skriver USA Today

Læs også: Nøgenbillede: Lisbeth Østergaard smider tøjet på magasinforside

Og det er første gang, at det ikoniske magasin har hyret en plus size-badenymfe, der bruger en størrelse 16 - svarende til en dansk størrelse 46. Tidligere har supermodeller som danske Nina Agdal, May Andersen og udenlandske modeller som Tyra Banks, Naomi Campbell og Heidi Klum poseret på den eftertragtede forside.

Sports Illustrated har fået øjet på Ashley Graham gennem hendes rolle i kampagnen #CurvesInBikini#, som er stablet på benene af badetøjsbutikken "Swimsuits For All".  

Læs også: Protest mod Photoshop: Keira Knightley viser sine bare bryster

- Jeg ved, at min kurver er sexede og jeg ønsker, at alle andre skal vide, at det er deres kurver også. Der er ingen grund til at holde noget skjult, og alle grunde til at vise sig frem, sagde Ashley Graham til lanceringen af CurvesInBikini-kampagnen.
 
Se den frække video med plus size-modellen fra CurvesInBikini-kampagnen her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip