Superligaspiller er solgt til Kina

Forsvarsspilleren Eddi Gomes fra Esbjerg fB skal ud på et usædvanligt udlandseventyr for en dansk fodboldspiller.

Superligaklubben oplyste for en uge siden, at Gomes var blevet solgt, men først nu bliver det afsløret, at køberen er en kinesisk fodboldklub.

Det skriver EfB i en fondsbørsmeddelelse.

- Eddi Gomes er nu nået til enighed med sin nye klub om de personlige vilkår, og han har gennemgået et lægetjek, så han er klar til at tiltræde i Henan Jianye Football Club på en treårig kontrakt, hedder det i meddelelsen.

Henan Jianye FC sluttede i 2014-sæsonen som nummer 14 af 16 hold i den kinesiske Super League og klarede sig akkurat fri af nedrykning .

Eddie Gomes er en blandt flere forstærkninger, som skal forsøge at hindre at klubben kommer i lignende vanskeligheder i denne sæson.

Esbjerg oplyser ikke, hvor meget kineserne har betalt for Gomes, der kom til den vestjyske klub i sommeren 2014 fra HB Køge.

- Vi har fået et tilbud på Eddi Gomes, vi ikke kunne sige nej til, og dermed siger han efter blot et halvt år i EfB farvel til klubben, sagde Esbjergs administrerende direktør, Søren Poulsen, i sidste uge.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip