Talent-vinder lægger sag an: Vil ikke mere

De fleste folk tror, at det er en dans på roser at vinde et talentshow og blive en popstjerne.

Det troede også den tidligere vinder af "American Idol",  Phillip Phillips, der vandt det store talentshow i 2012. Men for ham blev virkeligheden en anden, og nu lægger han sag an mod produktionsselskabet bag, 19 Entertainment, og de samarbejdende selskaber for at komme ud af sin kontrakt, som han mener, de har manipuleret med.

Det skriver ABC News.

- Jeg er meget taknemmelig for de muligheder, det har givet mig at være med i "American Idol". Jeg har ikke glemt, hvilken betydning mine fans og showet har gjort for min karriere. Jeg føler dog ikke, at jeg har været fri til at forme min karriere i den retning, jeg er tryg ved, udtaler Phillip Phillips til ABC News.

- Jeg glæder mig til at kunne tage mine egne valg i forhold til min karriere og lave fantastisk musik og spille det for mine fans, tilføjer han.

I en begæring fortæller den 24-årige talent-stjerne, at produktionsselskabet tvang ham til at spille koncerter, der ikke var fordelagtige for hans karriere, herunder gratis koncerter. Produktionsselskabet skulle angiveligt også have undladt at oplyse ham om vigtige informationer.

Blandt andet, ifølge Phillip Phillips, fik han først oplyst navnet på sit album samtidig med resten af befolkningen, ligesom han også beskylder 19 Entertainment for at beholde helt op til 40 procent af hans indtægter i forbindelse med showet.

19 Entertainment tager dog ikke anmeldelsen så tungt.

En talsmand for 19 Entertainment udtaler ifølge The Hollywood Reporter, at selskabet er klar til at forsvare sig og kalder påstandene ubegrundede.

- Vi er stolte af alt, vi har opnået med Phillip i vores tætte samarbejde for at hjælpe med at udvikle hans ekstraordinært store talent og forbedre hans karriere. Vi har altid handlet i Phillips interesse, siger han.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip