Tyskland kæmper for at afholde Formel 1

Det er endnu uvist, om Formel 1-kørerne til sommer skal konkurrere på Nürburgring i Tyskland.

De tyske arrangører arbejder hårdt på at løse en række økonomiske udfordringer, så grandprixet kan afholdes den 19. juli som planlagt. Det kræver dog velvilje fra Formel 1-bossen Bernie Ecclestone.

- Vi har givet Ecclestone et tilbud, og nu afventer vi hans beslutning, siger Carsten Schumacher, der er direktør for selskabet bag racerløbet på Nürburgring (CNG), til tirsdagens udgave af Motorsport.

Schumacher fortæller, at både Tyskland og Formel 1 er interesseret i, at grandprixet bliver afholdt. Samtidig er CNG parat til at dække et eventuelt økonomisk tab.

- Vi har tilbudt, at Formel 1 arrangerer det tyske grandprix, og derfor vil de også få hele overskuddet, siger direktøren.

For en uge siden var Bernie Ecclestone noget dyster, da han blev bedt om at forholde sig til Nürburgrings muligheder for at afholde grandprixet.

- Det ser ikke godt ud, men vi prøver at redde løbet, sagde Ecclestone til Bild.

Nürburgring og Hockenheim har på skift afholdt racerløbet i Tyskland siden 2008. Sidste år kom Hockenheim ud med et økonomisk underskud, efter at Formel 1-kørerne havde været forbi.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip