Uffe Bech: Jeg glæder mig til nyt eventyr i Tyskland

22-årige Uffe Bech satte tidligere onsdag sin signatur på en fireårig aftale med den tyske fodboldklub Hannover 96 i Bundesligaen, og det er et skifte, han ser frem til med stor spænding.

- Jeg glæder mig til et nyt eventyr i Tyskland, og det bliver spændende at skulle tage det næste skridt videre. Jeg har været glad for min tid i FC Nordsjælland, og klubben har været som en familie.

- Tiden er inde til at prøve noget nyt, og jeg er glad for, at klubben har været med til at hjælpe mig videre i min udvikling, siger Uffe Bech til FCN's hjemmeside.

Uffe Bech skiftede til Farum-klubben tilbage i januar 2013 og har siden via hårdt arbejde, dygtige trænere og gode holdkammerater gjort sig selv til en profil i Superligaen.

- Jeg kommer helt sikkert til at savne alle i klubben, hvor jeg har fået mange gode venner, som jeg vil holde kontakten ved lige med.

- Og jeg kommer også til at følge klubben i fremtiden, hvor fremtiden tegner rigtig lys, for det er et hold med et utroligt stort potentiale.

- Jeg glæder mig ekstra meget til at se "Ollie" (Oliver Thychosen, red.) og David (Moberg Karlsson, red.) folde sig endnu mere ud på kanterne sammen med Josh (Joshua John, red.), lyder det fra Uffe Bech.

U21-landsholdsspilleren er taget til Tyskland og begynder træningen med sine nye holdkammerater med det samme.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip