Vestas scorer ordre på 53 vindmøller i Brasilien

En ordre på 53 vindmøller, eller hvad der svarer til 106 megawatt, er tikket ind hos Vestas, oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Der er ifølge møllegiganten tale om en "fast og ubetinget ordre" i Brasilien, og det er vindmøller af typen V110-2.0 MW, der skal leveres og installeres.

Kontrakterne inkluderer levering og installation af vindmøllerne samt en 10-årig serviceaftale til projekterne Cabeço Preto III, V og VI og Macambira I og II

- Levering af møllerne forventes at finde sted i første kvartal 2016, mens idriftsættelse er forventet i andet kvartal (Cabeço Preto) og tredje kvartal (Macambira) af 2016, skriver Vestas i fondsbørsmeddelelsen.

Med ordren er Vestas oppe på en offentliggjort ordreindgang i år på i alt 598 megawatt.

Vestas fik 2015's indtil videre største ordre i slutningen af januar, da der røg en bestilling fra USA ind på 298 megawatt.

Ordren fra januar omfatter 149 vindmøller, der skal leveres i slutningen af i 2015, samt en 10-årig serviceaftale.

Vestas oplyste ikke noget om økonomien i den store aftale eller i den netop offentliggjorte, men ved udgangen af tredje kvartal var Vestas' realiserede gennemsnitspris per megawatt 0,87 millioner euro.

Vindmøllevirksomheden har endnu ikke oplyst noget om sine forventninger til hele årets ordrehøst, men i både 2013 og 2014 nåede bestillingerne op i nærheden af 6000 megawatt.

Vestas offentliggør sit årsregnskab for 2014 11. februar og vil i den forbindelse oplyse om sine forventninger til 2015.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip