Wozniacki knækker genstridig tysker i Eastbourne

Vejen til finalen ved WTA-turneringen i Eastbourne er blevet kortere for Caroline Wozniacki, som torsdag vandt 7-5, 6-1 over tyskeren Andrea Petkovic, der ligger nummer 14 i verden.

Dermed er andenseedede Wozniacki, som er nummer fem i verden, klar til semifinalen i græsturneringen, der fungerer som opvarmning til grand slam-turneringen Wimbledon.

Wozniacki havde dog store problemer i første sæt mod den 10.-seedede tysker, som kæmpede hårdt for sagen i starten af tennisopgøret.

I begyndelsen af første sæt var der ingen af parterne, der var i stand til at holde egen serv. De seks første partier endte derfor med servegennembrud.

Først i det syvende parti lykkedes det at holde serv, og det var Wozniacki, der stoppede den negative stime og bragte sig foran 4-3.

Siden brød danskeren også til 5-3-føring, men da hun skulle serve første sæt hjem, viste Petkovic god moral og reducerede til 4-5.

For at holde liv i sættet skulle Petkovic holde sin serv for første gang i kampen, og det gjorde tyskeren trods to dobbeltfejl.

Men Wozniacki strammede grebet om kampen og vandt de næste to partier i flot stil og tog sættet 7-5.

I andet sæt knækkede filmen for tyskeren, som stadig ikke var i stand til at holde serv. Derimod fik Wozniacki bedre gang i sin serv, og det banede vejen for et hurtigt andet sæt.

Igen og igen sendte Wozniacki sin modstander fra side til side med sikre, flade grundslag fra baglinjen.

Petkovic virkede irriteret over kampens forløb og brokkede sig frustreret til dommeren, men det nyttede ikke noget.

Tyskeren forhindrede akkurat et ydmygende æg, som det hedder i tennissproget, når man taber med 0-6. I stedet blev det til en sætsejr på 6-1 til danskeren.

I fredagens semifinale skal Wozniacki møde den blot 18-årige schweizer Belinda Bencic, som tidligere onsdag vandt 2-6, 6-0, 6-3 over briten Johanna Konta efter to timers spil.

Bencic, som er nummer 31 i verden, har også slået tyske Mona Barthel og amerikaneren Madison Keys på vejen til semifinalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip