Denne dag er dedikeret til…

Foto: Shutterstock.com

Vi får flere og flere ting at fejre i Danmark. Amerikanske helligdage som valentinsdag og Halloween er i dag blevet gjort til en naturlig del af dansk kultur. Vi kan sagtens få flere ting at fejre i Danmark.

Sponsoreret indhold

Realiteten er nemlig den, at der stort set findes en dag dedikeret til alt. Her er nogle af de pudsige amerikanske og internationale helligdage, vi kan overveje at gøre til en del af dansk kultur.

Spis dig igennem disse helligdage

Lidt lækkert at fylde i gane og mave er der nu aldrig nogle, der har taget skadet af. Er du enig og generelt glad for god mad, så er der godt nyt til dig. Den amerikanske og internationale kalender er nemlig fuld af dage dedikeret til fødevarer og retter. Måske du allerede har hørt om pandekagedagen? Den finder sted tirsdag efter Fastelavn, som min-sovs.dk/ skriver mere om. Derudover kan du glæde dig til flødeskumsdag den 5. januar og Nutella-dag den 5. februar. På disse dage er det helt okay at fylde et ekstra tykt lag flødeskum eller Nutella på din mad. Mums, siger vi bare. Der er sågar også en is-til-morgenmad-dag. Denne helligdag falder dagen efter Nutella-dagen. Februar skydes altså "nærende" i gang med disse helligdage. Hvis det ikke er nok, kan du fortsætte med en pizza-dag den 9. februar. Vil du have din mand til at kokkerere, kan du jo passende fortælle om mænd-laver-middag-dag, som falder den 4. november.

Spil dig igennem disse helligdage

Er du vild med spil, er der skam rigelige med helligdage at fylde i kalenderen. Den 13. april kan du gøre dig klar til at dyste i ord og bogstaver, når Scrabble-dagen løber af stablen. Holder du af moderne online spil, er den 8. juli dagen for videospil. Bonusfinder.com/dk/ har skrevet ett inlæg, der viser et overblik over de bedste spil-udbydere og kampagner på nettet. Udbuddet er stort nu til dags, hvorfor det er nyttigt med sider, som hjælper på vej med at finde de bedste tilbud om spil på nettet. Foretrækker du at købe dig rig i grunde og huse, bør du gå efter Monopoly-dagen den 19. november. Vil du give dagen et dansk udtryk, kan du eventuelt erstatte Monopoly med Matador, som jo ifølge humorkassen.dk/ på mange måder er den danske udgave af spillet.

Hyld hele flokken med disse helligdage

Mors dag og fars dag er to klassiske helligdage i Danmark. Dem ynder vi at fejre. Men måske du mener, at de to dage ikke formår at favne alle dem, du gerne vil hylde. I så fald kan du vide dig sikker på, at den amerikanske og internationale kalender giver dig rigelig med mulighed for at fejre både de nærmeste og fjerneste. Eksempelvis kan du hylde onkel og tante den 26. juli eller din svigerfar den 30. juli. Svigermor skal selvfølgelig ikke snydes, så hendes dag er den 24. oktober. Den 1. august kan du slå to fluer med et smæk og fejre både din søster og dine venskaber. Denne dag er nemlig dedikeret til begge dele. Og så skal din pap-familie selvfølgelig også tilegnes en dag. Den falder den 16. september, når det er stedfamilie-dag. Mon der er nogle, vi har glemt?

Er du så småt ved at få kalenderen fyldt op af nye helligdage med denne lange liste? De mange datoer og helligdage giver dig rigelige med ting at kaste dig over i løbet af året. Nogle elsker det. Andre kunne godt ønske sig lidt færre af denne slags fejringer. Hvilken kategori tilhører du?