Sådan får du mest ud af din mobil

Foto: Annoncør

Når du køber en ny telefon, står du oftest overfor at skulle vælge det rette mobilabonnement. Der er penge at spare ved at overveje, hvad du vil have ud af et abonnement, og hvordan du finder et, der passer lige til dig og dit behov.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Mange mobilabonnementer kommer med fri tale, hvilket er supersmart, hvis du skal bruge din mobil til at foretage mange opkald med. Men i denne teknologiske tid, hvor de fleste ejer en smartphone, så er der efterhånden andre behov, der skal opfyldes udover taletid.

Skal du have billig data med i prisen, så du for eksempel kan følge med i spændende nyheder på Dagens.dk? Er det vigtigt for dig at kunne ringe billigt til din familie og venner i udlandet? Kunne det være fedt at have en streamingtjeneste inkluderet i dit abonnement?

Saml dine streamingtjenester i ét abonnement

Når man tager i betragtning, at danskerne i snit betaler for tre streamingtjenester, så giver det god mening, at mobiludbyderne ofte har gode rabatordninger i samarbejde med diverse streamingtjenester.

Du kan altså potentielt spare mange penge ved at vælge et abonnement, som på den ene eller anden måde omfatter streamingtjenester. Mange mobilabonnementer inkluderer streamingtjenester eller giver gode rabatter på dem. For eksempel kan du ofte finde abonnementer med:

  • Netflix
  • HBO Nordic
  • Spotify
  • Viaplay

Med en streamingtjeneste inkluderet i dit mobilabonnement får du virkelig det optimale ud af din smartphone, fordi du også kan bruge den til at catche up på dine TV-serier eller se en god film på farten. 

Spar penge ved at samle dine abonnementer

Du kan også overveje, om det giver mest mening for familien at købe et samlet abonnement til jeres enheder. Ofte er der penge at spare ved at samle abonnementet hos samme udbyder.

For eksempel tilbyder Telia en god løsning til din familie. Ved at samle din families abonnementer til ét mobilabonnement kan du opnå en god mængderabat på den månedlige ydelse.

Det kan skabe uenighed i familien, når familiemedlemmer har forskellige ønsker til ting som mobiler, internet, TV og streaming. Her kan du også få god vejledning hos eksempelvis Telia, som rådgiver og finder en god løsning for hele familien.                                           

Med det rette abonnement udnytter du din mobil fuldt ud

Du bør altså altid overveje, hvad dine reelle behov er i forhold til din nye telefon, og hvad du har brug for, for at du får det maksimale ud af din mobil. Der er mange penge at spare ved at undersøge disse ting, inden du vælger et nyt abonnement, og du kan være heldig at finde nogle gode rabatter på tjenester, du i dag betaler fuld pris for.