Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

09/07/2017 18:30

webmaster

Sponsoreret indhold
Blege tænder og smil med kokosolie
Mange har forgæves forsøgt tandblegning med dyre og farlige metoder. Ny forskning afslører, at kokosolie kan blege dine tænder naturligt og effektivt.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links.

Mange har forgæves forsøgt tandblegning med dyre og farlige metoder. Ny forskning afslører, at kokosolie kan blege dine tænder naturligt og effektivt.

Vi lever i en tid, hvor det perfekte udseende har stor betydning for vores selvopfattelse. Vi vil gerne gøre alt for at se godt ud, hvilket udnyttes af mange virksomheder til at sælge både dyre i nogle tilfælde farlige produkter.

For at fremme sundhed og stoppe salget af farlige tandblegningsprodukter, har den britiske producent, MaxMedix, netop lanceret Coconut Splash tandblegning, der benytter den revolutionerende oil pulling teknologi til at fremme tændernes sundhed, forebygge tandkødsbetændelse og vigtigst af alt: blege tænderne på en naturlig og sikker måde.

Coconut Splash benytter sine stærke antibakterielle egenskaber til at skabe et hvidt smil. Behandlingen er baseret på en kombination af forskellige essentielle olier, herunder kokosolie – denne teknik kaldes for oil pulling. De kraftfulde ingredienser er alle naturlige og fremmer dermed tændernes oprindelige hvide farve uden risiko for bivirkninger. Køb Coconut Splash her.

Sikkert og naturligt

I kampen for at mindske mængden af kemisk tandblegning og fjerne risikoen forbundet med at få blegere tænder, har MaxMedix i samarbejde med britiske forskere, udviklet en 100% naturlig behandling, der effektivt fremmer tændernes sundhed og kan give en komplet tandblegning på blot 14 dage.

Formålet er at fremme mundhygiejne og minimere antallet af tilfælde, hvor kemiske behandling har ført til mundkræft eller permanent skade på tandsættet. Med Coconut Splash opnår du effektiv tandblegning på naturlig og sikker vis.

Officiel forhandler i Danmark
I samarbejde med shytobuy.dk er Coconut Splash netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at få blegere tænder på en naturlig og sikker måde.

Coconut Splash indeholder 14 pakker, hvor man børe anvende 1 om dagen. Efter 2 ugers forløbe, vil du tydeligt kunne se de positive resultater fra kokosolie til tandblegning, uden nogen risiko for bivirkninger. Tilmed vil din mund også føles sundere.

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige løsninger til pinlige problemer. Med deres store udvalg af naturlige og sikre produkter, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.

Køb Coconut Splash her.