44-årig afviser overgreb på steddatter med livlig fantasi: 'Hun tror, at en kost kan flyve, fordi hun har læst en Harry Potter-bog'

Pigens mor er stadig kærester med den 44-årige mand, selvom den unge pige fastholder, at han har voldtaget hende flere gange.

Siden i onsdags har Retten i Horsens lagt lokaler til en voldsom sag om seksuelt misbrug af en mindreårig pige. Det skriver Horsens Folkeblad.

På anklagebænken er en 44-årig mand fra Brædstrup-området, og han sidder inde i retsbygningen på grund af en række anklager om seksuelt misbrug af sin steddatter.

Han er anklaget for at have sexmisbrugt pigen i perioden januar 2014 til februar 2015, da hun var 13-14 år gammel.

Sagen kom frem i lyset, da pigen fortalte om misbruget til en medarbejder på sin daværende skole.

- Hun fortalte, at hun flere gange skulle sove med sin stedfar for at trøste ham, og at han havde haft samleje med hende fem-seks gange, sagde medarbejderen til retten i går.

Den 44-årig mand er endt med at være tiltalt for ét tilfælde af fuldbyrdet samleje, og selv forklarer han de voldsomme anklager som et resultat af pigens livlige fantasi.

- Hun tror, at en kost kan flyve, fordi hun har læst en Harry Potter-bog, sagde den 44-årige inde i retssalen.

Samtidig afviste han misbruget af pigen.

Læs også

Anklager ønsker hård straf: Pædofil fra Randers ville købe et spædbarn

- Jeg har aldrig gjort andet end at give hende et knus. Det må jeg da have lov til, lød det fra den 44-årige mand.

Politiet har ved en ransagning fundet en længere sms-korrespondance mellem stedfaren og pigen, og i de mange beskeder fremgår det, at de to mennesker har haft et bizart forhold til hinanden.

I en af beskederne stod der:

'Hvorfor svarer du ikke, når jeg ringer? Jeg spurgte jo bare, om vi er kærester nu. Knus far.'

Det fremgår af sms'erne, at manden har omtalt sin steddatter som sin kæreste, og i beskederne truer han også pigen med tæsk.

Pigens mor, der stadig danner par med den 44-årige mand, ønskede ikke at udtale sig, da hun blev bedt om at indtage vidneskranken inde i Retten i Horsens.

Den manglende fortællelyst fik anklageren til at læse noget op fra en politirapport fra sidste år, og i den stod der, at moren har fortalt politiet, at det var pigen, der ville være kærester med sin papfar.

I politirapporten nævnes følgende sms-besked, der blev sendt fra mor til datter:

'Jeg giver op. Du og far er et par nu.'

Den 16-årige pige har i dag afgivet forklaring bag lukkede døre, og ifølge Horsens Folkeblad forventes der også at falde dom i løbet af dagen.

Dagens Gossip