Derfor betaler kvinder mere hos frisøren: Snakken koster dyrt

Kvinderne betaler meget ofte meget mere for en tur til frisøren, og det er der faktisk en rigtig god grund til.

Det skyldes simpelthen at de snakker mere, og dermed koster salonerne mere tid.

Dameklip koster ofte op 400 kroner, mens herrerne kan slipper med under 300 kroner.

Det tager længere tid at style kvinders hår og at diskutere med dem, hvordan frisuren skal være, fortæller en række frisører, som avisen 24timer har talt med.

- Kvinder er mere stædige," siger frisør Dea Heine, mens hun hurtigt fører saksen over den mandlige kundes hoved i sin salon D's & Co på Istedgade i København.

- Når kvinder kommer herind, siger de 'Åh, jamen jeg skal være korthåret, men det skal være så langt, at jeg kan sætte det op!' Mange gange kan vi bruge en halv time på at snakke med en kvinde om, hvordan hun skal klippes. Med mænd der kan jeg bare sige, 'ved du hvad, du bliver dødlækker, hvis jeg får lov til at bestemme!' og så siger manden 'Det gør du bare!'

Og derfor sparer mændene alætså mange penge. Det kan altså være dyrt at snakke for meget.

- Vi må ikke blande os i frisørernes priser, men vi opfordrer generelt til, at de sætter prisen efter antal minutter, de bruger. Jeg tror, det er, fordi det i gennemsnit tager længere tid at klippe kvinder end mænd, og så har de sat prisen efter det, siger Connie Mikkelsen, der er formand for Danmarks Frisørmesterforening.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip