Ny bog: Erik Clausen var et sexmonster

I en helt ny biografi bliver filmmanden Erik Clausen omtalt som et sexmonster af værste skuffe med adskillige gennempiskede ludere i sit perverse kølvand.

Det er hårde anklager den ellers så folkekære gøgler må lægge ryg til i bogen, skriver eb.dk.

I bogen ’Larsen og Clausen og de andre ronkedorer i rockland’ fremstilles Erik Clausen af sin tidligere ven, komponisten Kim Hyttel, som en dybt perverteret mand, der har fornedret prostituerede på en måde, der tilmed også har vakt opsigt på Vesterbro i København.

Leder du efter den perfekte gave, til en du holder af? - Se mere her

Et ellers ret så hårdkogt miljø, hvor man er vant til grimme ting.

I biografien fortæller Kim Hyttel, der har arbejdet sammen med både Erik Clausen og Kim Larsen, om, hvordan han blev ringet op af en bekendt, der havde researchet i prostitutionsmiljøet.

Her hørte hun om en kunde, der i særklasse var brutal mod luderne.

- Denne kunde ville gerne svinge pisken over kvinder. Ikke bare sådan en tjattende, halvlunken markering, en del af en leg. Nej, ham her gik simpelthen amok på de fastspændte kvinder, drevet af et frysende ondt raseri. Det antog en så grel form, at det rystede selv de mest forhærdede prostituerede, skriver Kim Hyttel i bogen.

Erik Clausen omtales ikke direkte med navn i disse passager om vold, men i indledningen af kapitlet skriver Kim Hyttel blandt andet følgende:

- Der var dele af Erik Clausens liv, som han aldrig så meget som antydede eksistensen af, men som jeg til gengæld kendte til. Ikke fordi jeg havde forsøgt at få noget at vide, eller var nyfigent interesseret i dem. Snarere tværtimod, jeg ville hellere end gerne være fri. Men det var åbenbart svært. Fra flere sider og i helt tilfældige sammenhænge dukkede de samme historier op flere gange. Vedholdende og alvorligt indtrængende.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip