Anklage: Superstjerne havde ubeskyttet sex med teenager - uden at fortælle om sin sexsygdom

En 21-årige kvinde sagsøger en verdensberømt sanger for at have haft ubeskyttet sex med hende på hendes fødselsdag - uden at fortælle om sin herpes.

En ung kvinde hævder, at hun havde samleje med superstjernen Usher, da hun blot var 19 år gammel, og at han skjulte sin sexsygdom for hende.

Quantasia Sharpton har valgt at sagsøge den verdensberømte sanger, fordi han angiveligt ikke informerede hende om sin kønssygdom, inden han havde ubeskyttet sex med hende på hendes fødselsdag, skriver The Sun

Den i dag 21-årige kvinde fortæller, at hun blev håndplukket blandt publikum efter en koncert med Usher, hvorefter de to havde ubeskyttet sex. 

Sagen mod Usher bliver styrket af, at Quantasia Sharpton ikke er den eneste, der sagsøger stjernen for at have holdt sin seksuelt overførte sygdom hemmelig. En anden kvinde og en mand har også lagt sag an mod Usher for at have smittet dem med herpes.

Manden og de to kvinder fortæller alle tre, at de havde ubeskyttet oralsex og samleje med Usher, fordi han er en kendis, som de elskede og stolede på.

Usher.

På et pressemøde i New York i går fortalte Quantasia Sharpton om det øjeblik, hun fandt ud af, at Usher havde herpes. Det skete først tre år, efter at hun havde været sammen med superstjernen. 

Quantasia Sharpton fortalte, at hun var stor fan af Usher og derfor valgte at fejre sin fødselsdag til en koncert med den kendte sanger. Efter koncerten blev hun håndplukket til at komme om bag scenen. Lidt senere blev hun ringet op af Usher, og de to aftalte at mødes på et hotelværelse.

Sharpton og Usher gik i seng sammen, og efterfølgende hørte hun intet fra ham.

Da hun senere via medierne fandt ud af, at han havde herpes, valgte hun at lægge sag an ligesom flere andre. Hun er testet negativ for sygdommen og er altså ikke blevet smittet med herpes af Usher, så søgsmålet går alene på, at han skjulte sygdommen for hende.

Dokumenter fra 2012, der beviser, at Usher har herpes, blev lækket 19. juli i år, og efterfølgende valgte flere tidligere sexpartnere at lægge sag an mod superstjernen, der er kendt for hits som 'U Got it Bad' og 'Burn'.

Quantasia Sharpton siger, at hun aldrig ville være gået i seng med Usher, hvis hun var klar over, at han havde herpes. 

Ung kvinde deler sit skolefoto på nettet: Nu flipper alle ud over detaljen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip