Eminem er ikke til at kende: Har fået ny hårfarve og fuldskæg

Fans af den blonde rapper har svært ved at kende ’Slim Shady’, efter at den amerikanske musiker pludselig har fået helt nyt look.

Siden Eminem brød igennem i 1999, har han været genkendelig på rapscenen som både bleg og lyshåret.

Nu har et nyt Instagram-billede dog vakt opsigt blandt hip hop-fans, da rapperen fra Detroit pludselig har ændret udsende markant. Det skriver The Sun.

Marshall Bruce Mathers III, som er Emimems borgerlige navn, ses på billedet i selskab med de populære musikere Kendrick Lamar og Dr. Dre, men det er hans nyanlagte skæg og hans mørke hårfarve, der for alvor løber med opmærksomheden.

Det er Eminem selv, der har delt billedet på Instagram, og i teksten viser han, at han selv er opmærksom på sit nye look. I teksten til billedet står nemlig:

Læs også

Han købte en rusten kniv for 20 kroner i genbrugsbutik: ‘Nu fortryder sælgeren nok, at jeg købte den’

- Bare et par fyre fra Compton og én fra Detroit. Med et skæg.

Rap-stjernens nye udseende har delt vandene på nettet, for mens nogle ikke kan forlige sig med det noget mere mørke og voksne look, så roser andre rapperens forvandling.

Siden er flere billeder dukket op af den 'nye' Eminem, der udgav sit seneste album 'The Marshall Mathers LP 2' i 2013, og der er fuld gang i diskussionerne på Twitter.

Det er sådan, vi er vant til at se Eminem. Blond og glatbarberet. Foto: Shutterstock

'The Marshall Mathers LP 2', der blandt andet indeholdt hittet 'Monster' med Rihanna, var en opfølger på hans klasisske og anmelderroste hovedværk 'The Marshall Mathers LP' fra 2000.

Læs også: Michael Jacksons datter ærer sin far med smuk tatovering

Dagens Gossip