Geggo afslører: Det skulle ‘Familien fra Bryggen’ i virkeligheden hedde

Familien fra Bryggen var ikke glade for de første par navneforslag til det populære program. Foto: Polfoto/Jonas Olufson

Den populære realityserie 'Familien fra Bryggen' skulle oprindelig have haft en helt anden titel.

Danske seere kan lige nu følge livets gang hjemme hos Linse, Geggo og resten af den populære familie i tv-serien ‘Familien fra Bryggen’. 12. sæson er i fuld gang og har fået masser af omtale efter den dramatiske epsiode med smykkedesigneren Mai Mannniche. 

Men det var faktisk meningen, at TV3-programmet skulle have haft et helt andet navn. Ifølge Geggo var familien var dog ikke begejstret for det oprindelige navneforslag, og til sidst blev det ændret til 'Familien fra Bryggen'.

Det skriver Realityportalen

Læs også

Endelig: Nu vender Familien fra Bryggen tilbage

- Vi skulle faktisk have heddet ‘Familien Anderledes’, men det var vi ikke så vilde med. Det er lidt negativt ladet. Så ville de istedet, at vi skulle hedde ‘The Kesslers’, men det var jo lidt dumt, når det kun var Mikkel, der rent faktisk hed det. Linse hedder jo reelt set Christiansen. Derfor blev det ‘Familien fra Bryggen’, siger Geggo til Realityportalen.

12. sæson af tv-serien havde premiere 7. september og har blandt andet budt på en rørende famileforøgelse, da hunden Karma fik hvalpe og et stort drama om Geggos forlovelsesring.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Du kan se Karmas hvalpe komme til verden i videoen lige herunder. Der ruller et nyt afsnit af 'Familien fra Bryggen' over skærmen på torsdag klokken 20 på TV3.

Geggo afslører: Så længe vil jeg lave Familien fra Bryggen

Dagens Gossip