Geggos billeder af lille Alba bliver misbrugt - nu tager hun konsekvensen

Stephanie Geggo har delt mange søde billeder af sin seks måneder gamle datter Alba på populære sociale medier som Instagram og Facebook.

Men Geggo har desværre oplevet, at enkelte personer har stjålet hendes billeder af datteren og lagt billederne på Instagram, som om, hun var deres eget barn.

Læs mere: Geggo kalder sig selv ‘pylre-mor’: Har undgået én bestemt ting med sin lille datter

Det afslører Geggo i et indlæg på sin blog Geggos verden.

- Som mange af jer også ved, er jeg nødt til at vandmærke mine billeder, fordi der er to personer, der har stjålet mine billeder af hende og udgivet hende for at være deres datter, skriver Geggo.

Læs mere: Geggo om populært babytrick: Mit moderhjerte ringer alarm

Det betyder dog ikke, at Geggo vil stoppe med at dele billeder af lille Alba med sine mange følgere fremover. Hun vil blot være helt sikker på, at ingen andre kan bruge billederne.

Derfor vil Geggo fremover gøre det helt tydeligt, at det er hendes billeder, der er tale om, ved at sætte sit vandmærke på dem.

Læs mere: Cengiz hylder Geggo og datter med vild kærlighedserklæring

- Jeg er ligeglad med falske profiler af mig, men jeg er ikke ok med det, når det er min datter. Jeg vil dog stadig gerne dele billeder af hende, ligesom de fleste andre mennesker gør med deres børn, skriver Geggo.

Du kan læse hele Geggos blogindlæg lige her. 
 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

 

Dagens Gossip