Karsten Ree sidder klar med jagtgevær: Parat til at skyde hjemmerøvere

Milliardæren Karsten Ree frygter at blive udsat for hjemmerøverier og har derfor taget nogle drastiske forholdsregler.

Der er mange privilegier forbundet med at have masser penge på kontoen.

Dog er andres interesse for ens formue ikke én af dem, og derfor frygter rigmanden Karsten Ree og hustruen Janni Ree, risikoen for hjemmerøverier. Det skriver BT.

I 2010 flyttede familien Ree ind i deres luksusvilla i Vedbæk på Strandvejen, nord for København – et områder der huser flere af landets rigeste personer, men også et områder, der har været ramt af flere indbrud og grove hjemmerøverier de senere år.

Derfor er Karsten Ree overordentlig bekymret for, at han og Janni kan blive de næste i rækken. Derfor har milliardæret da også taget op til flere drastiske forholdsregler.

- Jeg har forskanset mig bag ståldøre, og hvis der kommer nogen ind, så får de et skud med jagtgeværet. Men helt tryg er jeg ikke, og Janni er her aldrig alene, siger Karsten Ree til BT.

Faktisk har Ree-familiens villa allerede været udsat for et hjemmerøveri i 2007 – altså før Karsten Ree købte palæet. Røveriet var af grov karakter og fik, ifølge BT's oplysninger, de tidligere ejere til at flytte helt ud af landet som resultat af den ubehaglige oplevelse.

Derfor frygter Karsten Ree, at et røveri kan gentage sig. Samtidig er rigmanden heller ikke særlig imponeret over myndighederne, som han ikke mener gør nok for at forebygge røverier i hjemmet.

- Jeg går ikke og er bange, men jeg har en følelse af afmagt over for det politiske system, der ikke tager det her alvorligt. Hvis man er politiker, kan man få beskyttelse af PET, men det er ikke lovligt at ansætte bevæbnede vagter, selv om man selv betaler. I Danmark har man besluttet, at det er politiet, der skal stå for sikkerheden, og politiet har mere travlt med at sidde i deres fotovogne. Det er frygteligt, at man skal tage til Kenya for at føle sig sikker, siger Karsten Ree og understreger, at han faktisk føler sig mere sikker i Kenya end i Danmark.

Som løsning på problemet mener den tidligere stifter af Den Blå Avis blandt andet, at man i Danmark bør have lettere adgang til våben.

- Man kan jo begynde med at smide de mennesker ud af landet, som ikke har andet at lave end at stjæle. Og så skal det være nemmere at få en våbentilladelse. Det burde være muligt for en person som mig at have en pistol, jeg kan bruge til at forsvare mig selv i mit eget hjem. Det kunne jeg godt tænke mig, afslutter Karsten Ree.

For nylig voksede frygten for en forbrydelse yderligere, da Janni Ree en sen aften var ude at gå med sine hunde. Janni fortæller selv til BT, at en bil pludselig kom kørende ganske langsomt med slukkede lygter. En modkørende bil lyste dog den mørke bil op, hvorefter den kørte videre.

Det er dermed uvist, om bilen, og de to mænd i den, ville Janni ondt, men det følte milliardær-fruen i hvert fald selv.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip