Sarah Grünewald efter fødsel: Jeg var flov over min søns udseende

Der skulle noget tilvænning til og erkendelse,  men i dag elsker den kendte tv-vært fra Vild med Dans sin søns spalte. Det fortæller Sarah Grünewald i et interview til Vores Børn.

Lille Luis kom i marts til verden med en dobbelt, symmetrisk læbespalte og en ganespalte, en misdannelser af læben, gummen og ganen.

Ifølge Landsforeningen Læbe-Gansesplate fødes der i alt cirka to ud af 1000 børn med læbe-ganespalte, hvilket svarer til cirka 140 nye tilfælde på årsbasis.

Allerede under graviditeten fik Sarah og hendes mand, Rasmus Backhaus at vide, at de ventede en dreng med læbespalte.

Mens Luis kommer til verden fortæller børnelægen til Sarah, at den lille dreng udover læbespalte også har en ganespalte.

– Jeg har jo set de her skrækbilleder på Google, og jeg har fået at vide, at det godt kan se lidt voldsomt ud første gang, man ser en ganespalte. Jeg vidste ikke, om han ville have hul hele vejen op til næsen. Så jeg sagde, at jeg ikke ville have ham op til mig, fortæller Sarah til Vores Børn.

– Lige på det tidspunkt var jeg bange for at se, hvordan han så ud. Og jeg fortryder det. Jeg fortryder det SÅ meget.

Læs også:Sarah Grünewald deler bedårende billede af sin lille dreng

Og for den nybagte mor kræver det noget tilvænning til den store, dobbelte læbespalte midt i Luis’ ansigt.

Så da Sarah Grünewald tager sin tre-fire dage gammel baby med i 7eleven på Rigshospitalet, tager hun sig selv i at lægge den bløde kaninbamse bevidst så meget foran hans ansigt, at ingen kan se hans spalte.

– Jeg var så flov over at gøre det. Men samtidig var jeg bare bange for, at når nogen så ham og sagde ’ej, hvor er han fin’, så mente de det ikke. Vi lever i denne her perfekte verden, og jeg har selv været model, hvor det hele er så fokuseret på det fysiske. Jeg var bange for, at folk ville tænke ’ha ha, så har fine Sarah og fine Rasmus fået sådan en grim dreng’. Jeg er flov over, at jeg ikke var mere stolt af at skulle vise ham frem, siger hun.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip