22-årig snød Oddset for 275.000 kroner med snedigt trick

Det lykkedes ham at bruge tricket 29 gange før fælden klappede.

En 22-årig mand blev i går idømt fængsel i et år og tre måneder ved Retten i Roskilde, efter han blev kendt skyldig i et særdeles omfangsrigt bedrageri med Oddset. 

Over 29 omgange lykkedes det ham at snyde for 275.000 kroner, og han erkendte, at han derudover uden held havde forsøgt at gøre det for yderligere 60.000 kroner. 

Ifølge anklager ved Midt- og Vestsjællands Politi, Koray Ufuktan, er det en ny form for kriminalitet i Danmark, som den 22-årige blev dømt for.

- Det foregår typisk på den måde, at flere gerningsmænd retter henvendelse til en ekspedient, hvor der indleveres en række Live-Odds kuponer, der ifølge Danske Spils reglement kræver forudgående betaling, forklarer han. 

- For at undgå den forudgående betaling forklarer gerningsmændene ofte, at de har glemt deres dankort, hvorefter den ene bliver i butikken mens den anden går ud i bilen, og holder øje med, hvorvidt de vinder på Live-Oddset. Såfremt de ikke vinder på Live Oddset sender medgerningsmanden en SMS, hvorefter de forlader butikken uden at have betalt for deres spil. På den måde går Danske Spil glip af indtægten ved spillet, siger Koray Ufuktan i forbindelse med sagen. 

Den 22-årige erkendte sig skyldig i tiltalen om bedrageri, og han skal afsone seks måneders fængsel, mens den resterende straf er gjort betinget. 

Dagens Gossip