Bo genoplivede kvinde i toget: Nu er han selv død

Sidste efterår reddede 52-årige Bo Nielsen fra Viby Sjælland en ung kvinde, der faldt om i toget. Desværre stod hans eget liv ikke til at redde i januar, da kræften vandt kampen over Bo Nielsen. Det skriver sn.dk.

Uden tøven fik Bo Nielsen, som var uddannet politimand og underviser i førstehjælp, og hans papsøn fat i en hjertestarter i toget den efterårsdag sidste år, hvor de opdagede en ung kvinde, der ikke længere var i live. Det lykkedes dem at redde kvinde.

Læs også: Mor finder 14-årig datter død i badekarret: Det kunne være sket for alle

Det udløste en kåring som Årets Førstehjælper af Hjerteforeningen til Bo Nielsen, der modtog hæderen i efteråret, da man godt vidste, at han ikke kunne vente til den årlige kåringsfest den 29. februar.

Ved kåringen fortalte Bo Nielsen, at det var meget specielt og bevægende for ham at redde et andet mennesker, når man selv ved, at man snart skal dø.

- Det er følelsesmæssigt en mærkelig situation. Altså det er en dejlig fornemmelse, fordi min situation kan vi ikke lave om på. Jeg har ikke så længe tilbage. Det er noget rigtig lort. Men i mandags lavede vi om på hendes situation. Havde vi ikke været der, så var hun død, sagde Bo Nielsen til Dagbladet Roskilde.

Læs også10-årig pige ofrede sit liv for at redde to små børn fra døden

52-årige Bo Nielsen sov stille ind på et hospice den 13. januar efter en lang kamp mod modermærkekræft.

Den 29. februar til den officielle kåring vil Bo Nielsens papsøn modtage en hyldest for dem begge.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip