Stadig håb om at finde Emilie: Eftersøgningen ændrer nu karakter

I over en måneder har den nu 18-årige Emilie Meng være forsvundet, og selv om flere intensive eftersøgning har været i gang både fra politiets side af samt fra frivillige, har der endnu ikke været noget afgørende spor i sagen.

Men håbet lever stadig, og nu skal en ny og grundigere eftersøgning skydes i gang. Den nye måde at søge efter Emile på, vil ske fredag klokken 18 og starter ved Korsør Station, fortæller Lars Jensen fra Missing People, til BT.

- Vi kommer til at gå skulder ved skulder i en kæde i stedet for at dele os op. Det betyder, at vi vender hver en sten, hvert et blad og gennemsøger hver en busk hele vejen igennem det område, vi skal igennem, siger han til BT.

Det sker, fordi man ved tidligere eftersøgninger kan have overset vigtige spor. Indsatslederen vil dog ikke ud med, hvor præcis man vil lede.

- Ikke engang dem, der skal deltage i eftersøgningen, ved det på forhånd. Vi mødes ved stationen, og så vil de få yderligere instrukser. Det skyldes, at hvis der er en gerningsmand derude, så skal vedkommende ikke vide, hvor vi leder og på den måde have mulighed for at fjerne beviser, siger han.

Læs også:Nyt fra politiet i Emilie-sagen: Hvem er disse vidner

Samtidig håber politiet på at få i kontakt til to vidner, som de endnu ikke har fået talt med.

- Vi har hidtil efterlyst vidner generelt fra Korsør Station. Men vi ved positivt, at vi mangler at tale med to personer - en ung mand og en ung kvinde. De er med samme tog som Emilie og står af sammen med hende. Vi vil rigtig gerne tale med dem for at høre, om de måtte have set eller observeret noget fra det tidsrum, forklarede Marianne Roed tidligere på ugen til Ekstra Bladet.

Hun beskriver, over for Ekstra Bladet, det unge par som værende i 20'erne. Kvinden har løst skulderlangt meget lyst hår, muligvist afbleget. Hun er iført mørkt tøj og Converse sko. Hun følges med en ung mand, med lyst blond kort hår, cowboyjakke, skjorte, mørke bukser og Converse sko. Han har en sort rygsæk på ryggen.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip