Hjem-Is fyrer chaufførerne og sælger bilerne

Den tid, hvor kvarterets unger stimler sammen omkring Hjem Is-bilen, er forbi.

Der er for langt mellem kunderne, og det har nu fået virksomheden til at opsige sine chauffører og sælge bilerne. Men der er lagt en ny plan, skriver Finans.dk

Fremover skal Hjem Is-bilerne køre efter en ny forretningsmodel, hvor det er lokale franchisetagere, der sidder bag rattet i bilerne i stedet for fastansatte chauffører.

Chaufførerne i Nordjylland, Syd- og Sønderjylland er opsagt. De nye franchisetagere får hver et distrikt og stillet en isbil til rådighed.

- Som det er nu, kører vores chauffører faste ruteplaner, som er svære at undvige fra. Ved at bruge franchisetagere, der er bosat i det distrikt, de kører i, får vi mere fleksibilitet. Chaufførerne kan nemmere være der for kunderne, fordi de har et mindre geografisk område at koncentrere sig om, siger Tim Roth, der er driftsdirektør i Hjem Is.

Læs også: Direktør for Hjem-Is er forundret: Vi er IKKE plaget af chikane, vold og røverier

I forvejen har virksomheden enkelte biler med lokale Franchisetagere eksempelvis på Bornholm. Nogle af de opsagte chauffører forhandler i øjeblikket med Hjem Is om at blive franchisetagere.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip