10 grunde til at være taknemmelig for din lillebror

Det er måske ikke altid lige let at vokse op med en bror, som er yngre end dig. Men der er også mange fordele ved at være storesøster eller -bror. Her er 10 grunde til, at du bør være taknemmelig for lige netop din lillebror.

1. Du har lært at tøjle din irritation.
Han har hevet dig i håret, nevet dig under bordet og ødelagt dit legetøj. Din lillebror har lært dig en værdifuld lektie om at tøjle din vrede og håndtere dine følelser.

2. Han kan lære dig om mænd.
Han ved, hvordan mænd tænker og kan gøre dig klogere på, hvorfor dine kærester handler, som de gør.

3. Du har alletiders syndebuk.
Kom du til at smadre lampen, eller har du glemt at lufte hunden? Bare rolig, mor og far tror sandsynligvis mere på storesøster end på lillebror.

Læs mere: 8 ting, som du kun kender, hvis du er lillesøster eller lillebror

4. Du er bedre klædt på, når du bliver mor.
Din bror har lært dig at være ansvarlig, hensynsfuld og ikke mindst hjælpsom. Det vil være en styrke for dig gennem hele dit liv.

5. Han er din største fan.
Selvom I sikkert har haft jeres op- og nedture, så er der ingen tvivl om, at du er din brors første og største forbillede.

6. Han vil altid være der for dig.
Har kæresten forladt dig, er mor og far uforstående, eller har du en anden krise i dit liv - bare rolig, med en lillebror har du altid et menneske ved din side, som støtter dig gennem tykt og tyndt.

7. Du kan få ham til at udføre dine pligter.
Du kan gøre selv den sureste pligt til en sjov leg. Tag for eksempel tid på, hvor hurtigt din lillebror kan tømme opvasker eller gå hen med skraldet for dig.

Læs mere: Tragisk: 6-årig pige reddede sin lillebror fra kogende vand og døde selv

8. Han elsker dig betingelsesløst.
Selvom du sikkert har været strid ved ham - og han ved dig - så har I hinandens ryg og deler en uvurderlig kærlighed og samhørighed.

9. Han taler dit sprog.
I har den samme historie og har kendt hinanden hele livet. Derfor har I udviklet en stærk forståelse for hinanden og en intern kommunikation.

10. Han kan holde på en hemmelighed.
Han kender de fleste af dine pinlige øjeblikke og svage punkter. Og selvom han kan drille dig og minde dig om dem, så er dine hemmeligheder sikre hos ham.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip