11 ting du kun forstår, hvis din bedstemor er din bedste ven

Bedstemor er den bedste i verden, og uanset om du er så heldig stadig at have hende i dit liv, eller hun er i himlen, så kan du helt sikert genkende en del af de ting, som Metro har samlet sammen om, hvorfor din bedstemor i sandhed er noget af det bedste, der har været i dit liv.

1. Bedstemors stue er som dit andet hjem

Uanset hvor gammel du er, så føles bedstemors hjem som stedet, hvor du kan slappe fuldstændig af, for det føles præcis som at være hjemme hos dig selv. 

2. Der er altid lidt til den søde tand i hendes køkkenskabe

Uanset hvornår du dukker op, kan du være sikker på, hun ikke har spist det sidste slik og chokolade. Og udvalget er altid stort, fra lakrids til Werthers Echte. 

3. Hun er den bedste kok i verden

Du kan slet ikke forstå, hvordan bedstemor konsekvent kan lave det bedste hjemmelavede mad i verden. Og hendes evner rækker langt udover de fem retter, du selv kan fremtrylle. Når hun får dig på besøg, slår hun op i sin lille bog med håndskrevne opskrifter, der sender dig i himlen hver gang. 

4. Hun giver de bedste kram

Uanset om bedstemor er stor eller alderen har ramt hende på fysikken, så er hendes kram lige lidt bedre og varmere, end alle andres er. 

5. Hendes råd er det bedste

Livet skal leves forfra, men forståes bagfra. Derfor har bedstemor altid et godt råd, der er bedre end dem, dine venner og veninder kan byde på. Hendes erfaringer er guld værd, også selvom der er mange år mellem jer. 

Og vigtigst af alt: Hun synes aldrig, dine problemer er åndssvage. 

6. Hun er generøs

Enhver bedstemor har et lille ekstra budget til hendes elskede barnebarn. Om det er lidt småpenge til slik, eller du har brug for hjælp til nogle større ting, så er hun altid klar til at træde til. 

7. Selvom hun er gammel, er hun god til at grine

Du kan den der vittighed, som du uden succes har testet på din familie og venner. men når du fortæller den til bedstemor, er hun klar med et grin, der får dig til at føle, det er de andre der er noget galt med, når de ikke forstår den. 

8. Hun er altid interesseret i at høre om din verden

Selvom bedstemor er oppe i årene, så er hun interesseret og nysgerrig på, hvordan verden ser ud set gennem dine øjne. Hun spørger ind til dine fortællinger, og historierne fra dit liv får hende til at lytte med begejstring, fordi hun får et lille indblik, der minder hende om den tid, hun var på din alder. 

9. Du kan altid lære noget af hende

Hendes alder gør, at du altid kan lære noget, når hun fortæller om sit liv og sine oplevelser. Om det er store begivenheder i verdenshistorien, eller hvordan man skal håndtere det modsatte køn, så har hun erfaringsbaserede historier, der hjælper dig med at forstå dit eget liv. 

10. Hun er altid glad for at se dig

Hun er uforstående, når du ringer og spørger, om du må komme på besøg. Hendes dør er altid åben for dig, fordi hun elsker dig højere end noget andet, og fordi dit selskab bringer glæde og energi til hendes eget liv. 

11. Hun gør dig til et bedre menneske

Når du taler med din bedstemor, bliver du mindet om, hvorfor man altid skal respektere ældre. Hun er mild og varm, og det får dig til at tage de samme ting med ind i dine forhold til dine venner og øvrige familie. 

Vi elsker dig bedstemor!

 

 

Dagens Gossip