1500 år gammel mumie fundet med Adidas-sko på fødderne

’Impossible is nothing’ har i mange år været Adidas’ slogan, og sørme om der ikke er noget om snakken.

Det umulige lod sig i hvert fald muligt, da et hold af arkæologer for nylig opdagede resterne af en mumificeret kvinde, der menes at have levet for 1500 år siden i Mongoliets Altai-bjerge.

Kun mumiens hænder og fødder er blevet fundet i bevaret stand, men der var alligevel grund til at spærre øjnene op blandt arkæologerne, for på fødderne af den oldgamle dame befandt der sig – hvad der grangiveligt ligner – et par velkendte Adidas-sko. Det skriver Metro.co

(Artiklen fortsætter under billedet)

Siden det tyske sportsmærke er stiftet i 1949, er det selvsagt umuligt, at den mongolske kvinde skulle være hoppet i et par ikonisk stibede Adidas-sko før sin død. Derfor har nyheden også fået flere personer til at pege på tidsrejse, som den eneste mulig løsning.

(Artiklen fortsætter under billedet)


Eksperter er dog straks mere end skeptiske over for tidsrejse-forklaringen, men er ikke desto mindre begejstrede overfor opdagelsen.

Arkæologerne mener selv, at opdagelsen er ét af de mest unikke indblik, man hidtil har haft i mongolsk kultur på den tid.

- Denne person tilhørte ikke datidens elite, og vi mener, at der er tale om en kvinde, da der ingen bue er til stede i graven, forklarer B. Sukhbaatar, der er ansat ved Khovd Museum, til Siberian Times.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip