27-årig fejrede sit nye job med seks fadøl - vågnede på glastag 23 meter over jorden

Engelske Isaac Moore var en glad mand i fredags. Han havde nemlig lige fået nyt job, og det skulle forståeligt nok fejres. Det skriver Metro.

Derfor havde den glade brite fra Cambridge drukket seks 'pints' – hvilket svarer til seks store fadøl - men det var åbenbart mere, end han kunne klare.

For det næste Isaac Moore husker var, at han vågnede på taget af Grand Arcade-bygningen i Cambridge – vel og mærke 23 meter over jorden.

Hvordan Moore overhovedet var kommet op på glastaget, er der ingen, der ved, men ofte er det sådan med alkohol, at hvor der er en vilje, ja så er der også en vej.

Derfor kunne Isaac Moore lørdag lade sig vække af en brandmand, der var blevet hejst op til den person, som adskillige forbipasserende havde set ligge på Grand Arcades glastag.

Efterfølgende måtte den uheldige mand en tur i retten, hvor han skulle forsøge at forklare sig.

I første omgang benægtede han lovovertrædelsen, men da politiet spurgte, om han havde været til offentlig gene, svarede manden:

- Ja okay, jeg blev fundet på et tag, så jeg antager, at det er tilfældet.

Hans advokat har efterfølgende fortalt, at hans klient var meget flov og skamfuld over sin opførsel, og at Moore på igen måde ønsker at bortforklare sine handlinger overfor offentligheden og beredskabstjenesten.

- Han var gået ud for at fejre, at han havde fået et nyt job, og det er åbenlyst, at han drak for meget, da han ikke kan huske, hvordan han er endt på taget, forklarer Isaac Moores advokat.

Hele elleve butikker måtte evakueres, mens redningsvæsenet forsøgte at få Isaac Moore ned fra taget.

Han har nu erklæret sig skyldig i anklagerne, og afventer nu de lovmæssige konsekvenser.

Vi håber i det mindste, at stakkels Isaac Moore havde en god første arbejdsdag.

I videoen herunder kan de se lidt af den mærkværdig redningsaktion.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip