3-årig dreng fortæller forældre, at nogen taler til ham om natten - de gør et foruroligende fund

Da en tre-årig dreng fortalte sine forældre, at der var en stemme, der talte til ham om natten, troede de, at sønnen havde en livlig fantasi. Men det skulle skræmmende nok vise sig, at drengen havde ret.

Familien fra Washington, som havde tv-overvågning i deres søns værelse, fik en grim overraskelse, da faren en nat hørte en stemme fra overvågningsskærmen:

- Vågn op lille dreng, far leder efter dig. 

Læs også: Børnelokker prøvede at trække jysk skoledreng med sig: Det kom han til at fortryde

Kort efter sagde stemmen, at moren var på vej, og ganske rigtig kom hun ind i sønnens værelse lidt efter. Det skriver nyhedsstationen Fox31.

Det viste sig, at familiens overvågningsudstyr var blevet hacket af en fremmed, som holdt øje med sønnen, mens vedkommende kom med uhyggelige beskeder. Forældrene lagde også mærke til, at linsen i kameraet fulgte efter dem.

Læs også: Snedig far opkalder datter efter fodboldklub: Mor opdager det først to år senere

De ringede til firmaet bag udstyret, som ikke kunne gøre noget, eftersom det stort set er umuligt at finde hackeren, som formentlig kan styre overvågningssystemet med en computer eller smartphone - det kan være en person i nabolaget eller en på den anden side af jorden.

Nu vil parret gerne advare andre forældre om, hvor galt det kan gå med babyovervågning. Ifølge amerikansk politi er hacking af overvågningsudstyr i private hjem en stigende forbrydelse, som er utrolig svær at gøre noget ved. 

Se tv-indsalg om historien: 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip