Amanda turde ikke forlade sin voldelige kæreste, men så fik hun en helt særlig ven

Alt for mange kvinder befinder sig i voldelige forhold, som de ikke kan slippe ud af, og for Amanda var det ved at udvikle sig til et mareridt. 

Hendes kæreste tævede hende, og selvom volden havde stået på siden de fandt sammen som teenagere, følte hun ikke, hun kunne gå fra ham. 

Han krævede, at hun distancerede sig fra sin familie og venner og slog hende til blods, når det passede ham. 

- Jeg var hans personlige boksebold, siger hun om forholdet. 

En dag så hun en annonce på internettet, hvor en mand havde et kuld Husky-hvalpe, som han ikke kunne tage sig af. Amanda kontaktede ham, og da hun mødte hvalpene, fik hun omgående et helt særligt bånd til en, der hed Kyro. 

Han blev hendes livs holdepunkt. Den der kunne få hende til at smile og føle sig tryg, når hendes kæreste lod sin vrede og frustrationer gå ud over hende. 

Men en dag, da han gik amok i endnu et voldsorgie, gjorde han det utænkelige. 

Han lod volden gå udover Kyro. Så havde Amanda fået nok. 

Det var første gang, han angreb Kyro i stedet for hende. Det viste sig at være det, der fik hendes bæger til at flyde over. 

Hun tog Kyro og forlod hjemmet. 

Parret tog på en fantastisk rejse gennem det nordvestlige Amerika, hvor de oplevede naturen og helede deres sår, 

Eventyret blev en mental healings-proces, og med tiden var Kyro ikke længere nogen hvalp. 

Han var vokset op til at være en flot hund på over 40 kilo. 

- Den dag i dag, når jeg ser ind i hans store blå øjne, så ved jeg, at han ved, at jeg reddede ham, og han reddede mig, skirver hun på Buzzfeed. 

Hun deler nu ud af sine erfaringer på sociale medier, hvor hun bruger sin oplevelse til at hjælpe andre kvinder, der er fanget i voldelige forhold. 

- Det er ikke nemt at slippe af med minderne, men mit mål er at inspirere andre, der er i samme situation, som jeg var. Du skal nok finde dig selv igen. Jeg fandt min firbenede ridder - hvem ved hvor din er?

 

Dagens Gossip