Anders Lund Madsen rasende: Fotograf lurede i busk ved sygehus

Entertaineren Anders Lund Madsen går lige nu rundt og er rasende på ugebladet Se og Hør.

Anders Lund Madsen. Foto: Peter Lund Madsen, Wikipedia.

Forklaringen er, at han skal være far for fjerde gang, men det blev afsløret på en for ham aldeles utilfredsstillende måde.

For et par uger siden var Anders Lund Madsen og hans 18 år yngre kæreste Karin Prehst Utoft nemlig på vej til scanning med barnet på Rigshospitalet, og her blev de i det skjulte knipset af en fotograf.

- Min kæreste og jeg besøgte Rigshospitalet i forrige uge, idet vi venter barn. Det var et hemmeligt besøg, fordi vi ikke ønskede, at andre i verden skulle vide noget om det barn, før vi var sikre på, at der virkelig var et barn.

 Få en gratis Hugo Boss Shower Gel eller Elizabeth Arden Eight Hour Cream - Klik her

- Men der sad en fotograf ved navn Kaspar Wenstrup på lur i buskene, og han fotograferede os først uden for hospitalet og siden indenfor på selve svangreafdelingen foran scanningslokalet, skriver han selv i Jyllandsposten søndag.

- Havde han været i stand til det, ville Kaspar Wenstrup uden tvivl også have fotograferet min kærestes livmoder og fostret deri. Billederne puttede Kaspar Wenstrup i ugebladet Se og Hør, og da jeg så dem, havde jeg samme følelse indeni, som hvis nogen havde tvunget min krop forover og voldtaget mig med en gren. Det er en følelse af absolut magtesløshed. Af fravær af enhver kontrol over sit eget liv. Det var som at miste sin frihed. Og den kommer ikke igen lige med det samme, skriver han vredt.

Hos Se og Hør afviser chefredaktør Kim Henningsen kritikken, og mener at Anders Lund Madsen som offentlig kendt person og tv-vært må tåle den slags interesse omkring hans person.

Hvad mener du? Skriv din mening herunder i debatten.

Dagens Gossip