Andreas ville dokumentere sin fædreorlov - så tog det lidt overhånd

Hvem siger, at tilværelsen som far på barselsorlov kun skal bestå af bleskift, madning og dikke dikke? 

I hvert ikke norske Andreas Miezans, der siden april har gået hjemme med sin 11 måneder gamle søn Oscar. Det skriver den norske side Mammanett.

Læs også: 6 ting onde mødre har tilfælles

I den tid har faren delt det ene vanvittige billede efter det andet af Oscar i al verdens farlige situationer på Facebook. Fx kan man på et billede se Andreas sidde med øl på terrassen, mens Oscar slår græs alene eller et andet billede hvor Oscar ligger på taget af bilen, mens Andreas suser derudaf. 

Foto: Andreas Miezans.

Barselsfarens omgangskreds er både blevet chokerede og begejstrede over de vilde billeder.

- Oscar har aldrig været udsat for nogen som helst fare. Alle billederne er photoshoppet, noget som tydeligt skinner igennem enkelte gange. Alle billederne af mig og Oscar er taget seperat og er derefter klippet sammen i Photoshop, forklarer spøgefuglen Andreas Miezans til Mammeanett.

Foto: Andreas Miezans.

Andreas Miezans har i den grad formået at ruske godt og grundigt op i den almindelige familieidyl, der præger de sociale medier, hvilket han er ganske godt tilfreds med.

Læs ogsåMor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

Grunden til han har delt de fantasifulde billeder, er, at han ønskede at familie og venner skulle følge med i hans fædreorlov på en lidt anden måde.

- Disse billeder er ironiske, fædreorlov er ikke ren feie som nogle af bilederne viser, langt fra!, siger Andreas Miezans, der indrømmer, at det er hårdere end han troede at være på barselsorlov.

Foto: Andreas Miezans.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip