Ansat får nok af kvindelig kundes brok: Trækker gemt våben

Det er altid ærgerligt at betale for en service, som man ikke er tilfreds med, men nogen gange skal man passe på, hvem man brokker sig til.

Det erfarede en amerikansk kvinde fra Detroit, da hun havde tilbragt to timer i en manicure-salon for at for ordnet sine negle. Det skriver Metro.uk.co.

Kvinden var dog langt fra tilfreds. Hverken med at måtte sidde i salonstolen i to timer og slet ikke med resultatet, da hun havde fået en neglelak på, som hun ikke brød sig om.

Derfor brokkede hun sig højlydt til den mandlige ansatte (i grøn t-shirt, red.), som havde brugt to timer på hendes negle. Det skulle hun dog ikke have gjort.

For den mandelige ansatte, der eftersigende stadig var ny og i træning som manicurist, viste sig at være typen, der ikke tager let på kritik.

Et skænderi udspillede sig derfor mellem de to og blev optaget på én af de andres kundes mobiltelefon.

Det hele eskalerede, da det tilsidst blev for meget for den temperamentsfulde manicurist, der pludselig trak en pistol frem fra bukserne.

På videoen kan man både se og høre de chokerede tilstedeværendes reaktion, og både kunder og ansatte fik hurtigt skilt de to kamphaner ad.

De utilfredse kvinde slap med skrækken, mens politiet nu leder efter den iltre manicurist.

Om kunden nogensinde fik sine penge tilbage, melder historien ikke noget om.

I videoen her kan du se hele optrinnet.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip