Armstrong indgår hemmeligt forlig med avis

Den fallerede cykelstjerne Lance Armstrong har efter et langvarigt juridisk slagsmål indgået forlig med den britiske avis The Sunday Times, som havde sagsøgt den dopingplettede tidligere Tour-vinder.

Detaljerne i forliget er ikke offentligt kendt, men ifølge avisen er der fundet en løsning, som er acceptabel for begge parter.

The Sunday Times skriver søndag, at den er fuldkommen tilfreds med forliget, hvis betingelser er fortrolige.

- Det er det sidste kapitel i et langt juridisk slagsmål mellem denne avis og det faldne ikon, skriver The Sunday Times.

I 2006 var avisen tvunget til at betale Armstrong 300.000 pund, svarende til 2,6 millioner kroner, efter at den i en artikel to år tidligere havde sat spørgsmålstegn ved, om amerikaneren havde vundet sine Tour de France-sejre på lovlig vis.

Men da den 41-årige cykelrytter i kølvandet på en stor amerikansk dopingrapport sidste år fik frataget sine syv Tour de France-sejre og blev udelukket på livstid, krævede avisen at få pengene tilbage med renter samt at få sagsomkostningerne dækket.

Armstrong har i årevis på det kraftigste afvist dopinganklagerne. Men i januar i år erkendte han i et interview med Oprah Winfrey, at han havde brugt doping til at snyde sig til sejrene i Tour de France.

/ritzau/Reuters

Dagens Gossip