Brandmænd redder mand, der sad fast i sin vaskemaskine i tre timer

Brandvæsnet i den australske by Bankstown bliver kaldt ud til lidt af hvert, men de måbede alligevel, da de svarede på et alarmopkald mandag. 

Her meddelte en 22-årig mand, at han havde siddet fast i sin vaskemaskine i tre timer, og at han måtte have hjælp til at komme fri. 

Redningsarbejdet tog mere end en time, og brandfolkene måtte skille vaskemaskinen fuldstændigt ad for at få ham fri.

Historien bliver beskrevet på brandstationens side på Facebook, hvor de også erkender, at det var en interessant opgave, selvom den var ret mærkelig.

- For nylig blev holdet fra gruppe D kaldt ud til en redningsaktion, hvor en person var blevet fanget i døren til sin vaskemaskine. Da vi ankom, blev vi informeret om, at patientens ben havde siddet fast i mindst tre timer.

- Det var en interessant opgave, da vi ikke tidligere havde reddet nogen ud af en vaskemaskine, og under kyndig vejledning af vores leder, fik vi lavet en plan til, hvordan vi skulle få ham fri, skriver de på Facebook. 

- Det tog lige over en time at få patienten frigjort fra vaskemaskinen, inden vi overførte ham til hospitalet for en sikkerheds skyld, skriver Bankstown Fire Station om aktionen. 

Der foreligger ingen oplysninger om, hvordan den 22-årige havnede i situationen. 

Dagens Gossip