BSV møder FC Barcelona i Champions League

Bjerringbro-Silkeborgs (BSV) herrer kommer til at stå over for FC Barcelona, når de løber på banen i 1/8-finalen i Champions League.

Det blev afgjort ved en lodtrækning tirsdag i østrigske Wien.

BSV sluttede som nummer fire i deres gruppe, og modstanderen til de næste kampe skulle derfor findes blandt etterne fra de resterende tre grupper.

Derfor skulle modstanderen findes i bowlen med de forsvarende ungarske mestre fra Veszprem, tyske HSV Hamburg, der endte som nummer tre i Champions League i 2011, og altså FC Barcelona.

Det er første gang, at BSV er at finde blandt de sidste 16 hold i Champions League. I 2011 tabte de danske herrer alle deres 10 kampe i gruppespillet.

FC Barcelona er det mest vindende Champions League-mandskab gennem tiderne. De forsvarende spanske mestre glippede dog en plads blandt de fire bedste hold under sidste års Champions League efter nederlag i kvartfinalen til AG København.

Barcelona har en af Europas bedste trupper, der til denne sæson har oprustet med en af verdens bedste målmænd, spanske Arpad Sterbik. Også danskeren Jesper Nøddesbo er at finde på det spanske mandskab.

/ritzau/

 

Dagens Gossip