Cem Aydin-sagen i dag: Politiet mangler fortsat vigtige oplysninger fra Frederiksberg

Hos Københavns Politi arbejder man videre for at finde de gerningsmænd, der bankede den 21-årige Cem Aydin ihjel torsdag aften på Frederiksberg.

Overfaldet skete ud for Cem Aydins mors lejlighed på Kong Georges Vej på Frederiksberg, hvor 8-10 mænd overfaldt den 21-årige med både slag og spark, og også trampede på ham.

Der er tale om et særdeles brutalt overfald, som altså desværre fredag aften endte med at koste ham livet, da familien besluttede at slukek for respiratoren på Rigshospitalet.

Bliv ven med os på Facebook - klik her...

Politiet arbejder blandt andet på at fastlægge den sidste lille time op til overfaldet, der skete sent torsdag aften.

Cem var her i byen, og fulgtes med en bekendt til Stærevej. Omkring klokken 22.30 sagde de farvel til hinanden, og Cem gik alene mod Kong Georges Vej.

Han er altså formentlig gået alene, men der er en mulighed for at han har mødt nogen, og dem vil politiet meget gerne tale med. Eventuelt er han måske steget på en bus.

Cem Aydin havde blå jeans, en hvid hættetrøje med rød skrift på brystet, en brun dynejakke med hætte og blå Nike-sko på.

Alle oplysninger kan være til stor hjælp fo rpolitiet, så del gerne denne artikel med informationer til alle du kender - i håbet om at nogen har set eller hørt noget.

Politiet har i øvrigt stadig ikke noget klart motiv til overfaldet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip