Dansk keeper: Evian kan være interessant

Det er svært at nævne FC Nordsjælland-målmand Jesper Hansen uden at tænke på den franske klub Evian for tiden. Rygter kæder de to parter sammen.

Og danskerklubben i Frankrig kunne da også være et interessant sted at trække handskerne på, fortæller Jesper Hansen forud for nordsjællændernes Champions League-kvalifikationskamp mod Zenit St. Petersborg tirsdag.

- Jeg kender til klubben via nogle af landsholdskollegerne og har hørt, det skulle være et fint sted. Jeg tror godt, det kunne være en interessant klub, men nu må vi se, hvad der sker, siger han og ønsker ikke at forholde sig direkte til et eventuelt klubskifte:

- Det vil jeg ikke kommentere. Det er ikke mig, der styrer det, og nu har jeg fokus på FC Nordsjælland og den vigtige kamp i morgen.

Spørgsmål: Har du skrevet under på noget?

- Nej, det har jeg ikke. Det kan jeg i hvert fald sige, konstaterer Jesper Hansen.

Virakken omkring landsholdsmålmandens fremtid var blandt andet årsag til, at Jesper Hansen ikke spillede fredagens superligakamp mod Viborg, fordi træner Kasper Hjulmand ønsker at holde alle spillere i gang.

Og derfor er det fortsat usikkert, hvem der vogter målet i tirsdagens kvalifikationskamp.

- Det er stadig et åbent spørgsmål, om jeg spiller i morgen.

- Jeg ser mig selv som førstevalg stadigvæk og vil rigtig gerne spille, så jeg kan bidrage med min erfaring og rutine, og hvis jeg ikke spiller, så bliver jeg selvfølgelig skuffet, lyder det fra Jesper Hansen.

Stephan Andersen, Daniel Wass og Christian Poulsen er blandt de danskere, der har båret Evian-trøjen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip