Den hjemløse mand tigger om penge - nu hyldes malerne for deres perfekte løsning

En gruppe malere fra Manchester hyldes lige nu for deres venlighed over for en hjemløs mand.

Den hjemløse blev set tigge på en gade i den nordlige del af byen. I stedet for at give manden penge, besluttede malerne sig for at give ham et arbejde, skriver Manchester Evening News

Darren Wheatcroft fangede billederne af den hjemløse i fuld gang med malerarbejdet. Han fortæller til avisen, at han har set manden bede forbipasserende om småpenge i området tidligere.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Manden fik afslag på penge fra en mand, som sagde, at han desværre ikke havde nogen penge. Den hjemløse sagde tak alligevel og ønskede manden en god dag.

- Kort efter råbte en af malerne til ham og spurgte, om han havde drukket, og den hjemløse sagde, at det havde han ikke. Maleren gik hen og talte med sine kolleger og sagde, at de skulle give ham et job. Og det gjorde de, lyder det fra Darren Wheatcroft.

De talte sammen i længere tid. Den hjemløse satte sin taske ned og samlede en malerbørste op og gik i gang.

Læs også: Alle gik forbi hjemløs mand - indtil tre fremmede besluttede at give en hjælpende hånd

- Han fik tips og blev vist, hvordan han skulle gøre. Det var virkelig dejligt at se. Manden virkede virkelig taknemmelig og til at han havde det sjovt. Han fik en snak med de andre malere og folk, der gik forbi talte også med dem, siger Darren Wheatcroft.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip