‘Død’ mand vågner i lighuset - lige før han skal obduceres

En 45-årig mands historie vækker opsigt, efter han blev indlagt på et hospital i Indien. Han blev fundet bevidstløs ved et busstoppested og taget med på sygehuset.

Her erklærede en læge ham død, efter at have tjekket mandens puls. Derefter blev han sendt til lighuset. Der var blot ét problem. Manden var åbenbart ikke død. Det skriver Daily Mail.

Han vågnede i lighuset kun minutter før, obduktionen af ham skulle til at begynde. Den 45-årige blev fundet bevidstløs tilsyneladende efter en øreinfektion og fejlernæring.

Lægen sagde angiveligt, at manden skulle køres til lighuset, selvom hospitalets reglement er, at liget skal beholdes på en specialafdeling i to timer for at ‘køle af’ - i tilfælde af, at personen vågner igen. Ligesom ‘liget’ var ved at blive klargjort til obduktionen, tabte to portører kæben.

De kunne se, at han trak vejret, fordi hans mave bevægede sig op og ned. Han vågnede til en del røre, da personalet styrtede tilbage til den første afdeling for at informere om, at han fortsat var i live.

Læs også: Mand trykker på “optag” på sin mobil, før han bliver lagt i narkose: Lægens udtalelser er chokerende

Efterfølgende er lægen blevet anklaget for at have reddet dødsattesten i stykker og slette en del af en rapport for at skjule sin fejltagelse.

Politiet har bedt hospitalet undersøge sagen og vil derefter beslutte, om der skal rejses sigtelse.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip