Dyremishandler spist af sine egne hunde

En makaber sag ruller lige nu i Fordsville i Kentucky, USA. Myndighederne mener, at en 67-årig kvinde, der tidligere har haft adskillige dyreværnssager på halsen, er blevet spist af sine egne hunde.

Det beretter 14News.

Patricia Ritz boede på sin ejendom med mere end 50 såkaldte ulvehunde - eller krydsninger af ulvehunde. Naboerne kontaktede politiet, da de ikke havde hørt fra kvinden i to uger. Og da myndighederne tog ud til adressen for at se efter hende, fandt de et kranium og en kæbeben.

De fleste af de mange hunde - både voksne og hvalpe - løb frit rundt. Andre var spærret inde i bure. Mange var underernærede, og nogle var døde. 

SE OGSÅ: Pitbull misbrugt til hundeslagsmål - Nu kysser den små børn

Myndighederne fandt ikke resten af liget, men fordi, hundene ikke havde adgang til mad og vand, arbejder man med en teori om, at de har spist det meste af den forsvundne kvinde.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Ifølge NBC News har Patricia Ritz mange gange været i myndighedernes søgelys for dyremishandling. Første gang i 1986. Flere gange er hun blevet taget med større besætninger. I 1997 toppede hun med 120 hunde.

SE INDSLAGET HER:
 

14 News, WFIE, Evansville, Henderson, Owensboro

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip