Efter muligt kong Frederik-besøg var det slut: Nu bryder hun tavsheden

Skrevet af Emil Martesen

06/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu bryder han tavsheden.

Dagens topnyheder

Efter en længere periode præget af tavshed og tilbagetrækning fra offentligheden, har den 47-årige mexicanskfødte jetsetter Genoveva Casanova langt om længe brudt tavsheden.

Gennem et hjertevarmt opslag på Instagram, hvor hun hylder kærligheden som 'den eneste vej', deler Genoveva Casanova sin taknemmelighed over for de mange, der har vist hende støtte og forståelse i en svær tid:

"Hej, alle sammen! Så er jeg tilbage! Jeg vil gerne takke alle de mennesker, der har været bekymrede for mig det sidste år, dem, der har forstået mit fravær og min tavshed, og dem, der har sendt mig beskeder om kærlighed og støtte", skriver Genoveva Casanova, der ikke lægger skjul på sin taknemmelighed for den opbakning hun har modtaget.

Casanova fortæller videre om behovet for ro i en turbulent tid og sit ønske om gradvist at vende tilbage til det normale:

"Det har været et par måneder, hvor jeg havde brug for fred og ro, men jeg gør allerede mit bedste for gradvist at vende tilbage til mit normale liv og opfylde mine arbejdsforpligtelser. Endnu en gang tusind tak! Taj og jeg efterlader jer vores bedste smil med nogle billeder af vores gåtur i eftermiddag og ønsker jer alle en rigtig god aften!"

Du kan se hendes Instagram-opslag herunder:

Genoveva Casanovas offentlige genopståen tiltrækker sig ekstra opmærksomhed, da hun tidligere har været omtalt i forbindelse med kong Frederiks besøg i Madrid.

Besøget, hvor han blev set forlade hendes lejlighed, har vakt nysgerrighed og spekulationer, og den episode har været dækket intensivt af medierne. Den episode indeholder dog flere ubesvarede spørgsmål end svar, og kong Frederik selv har ikke yderligere kommentarer.