Er det her den sejeste fastelavnsudklædning? 10-årige Jacob elsker Linse Kessler

En dag, da 10-årige Jacob og hans mor Mette Zortina Stolborg, så deres yndlings tv-serie “Familien fra Bryggen” hjemme på sofaen i Harndrup på Fyn, fik moren en ide: Sønnen kunne være Linse Kessler til fastelavn. Den plan faldt straks i sønnens smag, for han er vild med den storbarmede kvinde, der ikke går af vejen for noget.

- Linse finder sine egne regler, og hun gør, som det passer hende på mange punkter. Jeg kan godt lide hendes familie, og jeg har har set alle afsnittene af “Familien fra Bryggen” og læst hendes bog, forklarer Jacob, der i går var Linse til fastelavn i skolen og skal være det igen på søndag, til Dagens.dk.  

Læs også: Ni-årige Anna skal være sit tv-idol til fastelavn: - Hun er vild med Badehotellet

For at ligne sit idol, den 49-årige søster til bokseren Mikkel Kessler, tager den 10-årige dreng blond paryk, kvindetøj, høje hæle og makeup på. Men det kræver en del for at matche den kulørte kvinde fra Bryggen.

Mor Mette har googlet mange af Linses tatoveringer for at kunne lave dem magen til på sønnen, og et smut i den lokale håndboldklub har også været nødvendigt, for at låne lidt volume til brysterne i form af to børnehåndbolde.

- Min mor mente, at balloner ville springe, så derfor har vi brugt bolde, forklarer Jacob, der har det nogenlunde ok med at have makeup på.

Til fastelavn på skolen i går var Jacob den eneste Linse Kessler, og han bev mødt med grin og smil fra de andre elever, der sagtens kunne se, hvem han var.

Den stolte mor er glad for, at sønnen var frisk på at springe ud som Linse Kessler.

- Jeg synes, han er mega sej. Vi syntes bare, han skulle prøve noget nyt til fastelavn, siger Mette Zortina Stolborg, der har lagt et billede af sin udklædte søn på Linse Kesslers Facebookside.

Dagens Gossip