Far indsamlede 5 mio. kroner til sin datters kræftbehandling - nu er han død

Det kan godt være, at Tom Attwater i sidste ende måtte bukke under for kræften, men inden da hjalp han sin kræftsyge datter til at overvinde den frygtede sygdom.

Familiefaren nåede at indsamle over fem millioner kroner til steddatters kræftbehandling.

Selvom Tom Attwater kun blev 32 år gammel, så har englænderen vakt stor opsigt i hjemlandet.

Han kæmpede to kampe. Den ene var for at indsamle penge til behandlingen af Kellis kræftsygdom - den anden sad oppe i hovedet på ham selv i kraft af den hjernetumor, som lægerne opdagede for tre år siden. 

Seks-årige Kelli fik allerede i en tidlig alder konstateret kræft i nervesystemet, og siden da har fremtidsudsigterne været dystre for pigen.

Da Tom Attwater blev kæreste med alenemoren Joely hørte han om Kellis alvorlige sygdom, og han lovede, at han ville gøre alt for at give hende et langt liv.

For Tom Attwater sluttede livet i går, da han omgivet af familie og venner sov ind i hjemmet i byen Pattingham nordvest for Birmingham i det centrale England.

Nu står 28-årige Joely alene tilbage med parrets fem måneder gamle søn og den kræftsyg pige på seks år.

- Tom gav mig de bedste øjeblikke i mit liv, og jeg er i ubeskrivelig sorg over tabet af ham. Jeg var godt klar over, at jeg ville miste ham en dag, men troede ikke, at det ville være så tidligt, siger Joely til Mirror.

Hun forklarer til den engelske avis, at hendes kræftsyge datter har svært ved at forstå, at hendes papfar nu er død.

Læs også: Mads Langer skrev sang til kræftsyge Clara Maria: Jeg blev spundet ind i en falsk historie

- Det er en svær tid for Kelli. Jeg har tidligere forklaret hende, at fars 'uartige klump' oppe i hovedet ikke kunne helbredes, siger Joely.

Ønskeliste for uvis fremtid
Da Tom Attwater tilbage i 2012 fik konstateret kræft i hjernen, besluttede han sig for at lave en liste over de ting, som han ville opleve her i livet.

- Jeg fik en overvældende trang til at få mest ud af hver eneste dag, jeg havde tilbage med min familie, har Tom Attwater tidligere udtalt til Mirror.

Det vigtigste punkt på to-do-listen var at indsamle fem millioner kroner til den kræftbehandling, der forhåbentlig kan være med til at redde pigens liv.

- Jeg kan ikke bare ligge i sengen og have det dårligt over mig selv, når det er så meget, der kan gøres for at redde Kelli, forklarede Tom Attwater.

- Mit eget helbred er ikke min største bekymring. Jeg har ingen chance for at overleve, men det har Kelli, sagde han.

Samtidig ønskede han at blive gift med Joely, og han håbede, at de ville få et barn sammen.

Det første skete i april 2014, da de her inviterede venner og familie til bryllup.

Tom Attwater frygtede hans kræftbehandling havde ødelagt chancerne for at få børn, men en morgen vækkede hustruen ham med nyheden om, at hun var gravid.

- Det var verdens bedste nyhed. At få en barn og gøre Kelli til storesøster var det, der gjorde vores familie komplet, udtalte Tom Attwater begejstret til Mirror.

Den engelske avis har i flere artikler skrevet om familien, hvilket har været med til at sikre de mange penge til Kellis kræftbehandling.

Sammen med de mange donationer har Tom Attwater efterladt et brev til hende. 

I brevet skriver han blandt andet følgende:

'Det giver ingen mening, hvis jeg beder dig om ikke at være ked af det, når jeg forsvinder.Jeg ved, du vil være ked af det, prinsesse. Gid jeg kunne være der og holde mine arme om dig og putte dig, indtil du smiler igen.'

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip