FCK: Fanendo Adi er overrasket og forvirret

Fanendo Adi fik lidt af en drømmedebut for FC København, da den nigerianske angriber i søndags scorede mesterholdets mål i 1-1-kampen mod FC Vestsjælland i Superligaen.

Onsdag meddelte FCK, at Adi hverken må træne eller spille kamp, fordi angriberen mangler sin opholds- og arbejdstilladelse. Først når det er på plads, er han til rådighed.

Derfor var Adi fraværende fra onsdagens træning, og klubbens sportsdirektør, Carsten V. Jensen, fortæller, at Adi er lidt forvirret over situationen.

- Han forstår ikke, hvad det hele drejer sig om. Vi taler om en ung mand, der kommer hertil på en rigtig fin aftale, og han lægger på ingen måde samfundet til last.

- Tværtimod. Samfundet har godt af den skatteindtægt, der følger med der. Han er kommet for at spille fodbold og er selvfølgelig lidt overrasket over det her.

- Han tager det med et lille smil, selvom han ikke forstår, hvorfor han ikke bare kan spille fodbold, for det kan man alle andre steder, så hvorfor ikke her.

- Men han er afslappet, han sidder og hygger sig på hotellet og venter på, at vi får den tilladelse, så han kan komme til at spille igen, siger Carsten V. Jensen.

Adi må derfor nøjes med at selvtræne, men FCK har ikke hjulpet angriberen med at finde en passende løberute i København.

- Vi skal passe på med, hvor meget vi guider ham, så det ikke bliver arbejde, konstaterer Carsten V. Jensen.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har allerede meddelt, at sagen ikke får sportslige konsekvenser for FCK. Adi var nemlig spilleberettiget til opgøret.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip