FCM-spillere anmeldt for sex med mindreårig

FC Midtjyllands ungdomshold U19 har fået en sexsag på halsen. Fire spillere på 18 år er i sidste uge blevet anmeldt for sex med en mindreårig pige fra Ikast.

Pigen er 13-14 år, og de ulovlige seksuelle forhold skal være foregået på et sportskollegium i Ikast, oplyser vagtchef Kjeld Nedergaard, Midt- og Vestjyllands Politi.

Forholdene, der er ulovlige, fordi pigen er under den seksuelle lavalder, har angiveligt stået på fra efteråret sidste år og indtil for få dage siden.

Politiet fik en anmeldelse søndag den 21. oktober. Ifølge politiet opdagede pigens forældre, hvad der foregik, og anmeldte sagen til lokalpolitiet i Herning.

Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter, at fire spillere efter anmeldelsen er blevet anmeldt for overtrædelse af straffelovens § 222 om samleje med et barn under 15 år.

- Intet tyder på vold eller trusler om vold, siger Kjeld Nedergaard.

FCM's sportsdirektør Claus Steinlein bekræfter sagen over for ekstrabladet.dk.

Fra drengene har han fået den udlægning, at det i sin tid var pigen, der opsøgte dem på det såkaldte Sportscollege i Ikast, hvor akademiets kommende stjerner er indlogeret, og at de alle troede, at hun var over 15 år.

FC Midtjyllands ledelse udtrykker dyb beklagelse over sagen.

- Det er set før, at folk er blevet hængt ud i pressen, og så viser det sig, at der ikke var hold i historien. Det er rigtig synd for pigen, og det er også rigtig synd for drengene at få den her sag på halsen, siger Claus Steinlein til bladet.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip