Frederik Fetterleins bryllup udskudt på ubestemt tid

Frederik Fetterlein fastholder at han skal giftes med sin unge forlovede, men han kan ikke sige, hvornår det bliver. Brylluppet er blevet udskudt igen.

45-årige Frederik Fetterlein bekendtgjorde i maj måned sidste år, at han havde friet og skulle giftes med sin yngre kæreste Andrea Tolic.

Der har flere gange tidligere været sat en konkret dato på kærlighedsfesten, men nu har den tidligere tennisspiller og hans kroatiske forlovede besluttet at udskyde brylluppet igen. Det skriver herognu.dk.

- Det er blevet udsat et par gange. Jeg venter bare på, at hun siger, at nu er det nu. Der er jo meget, der skal planlægges, og hun siger godt nok, at jeg ikke hjælper nok til, siger Fetterlein til ugebladet.

Han tilføjer, at de begge har meget at se til i disse dage, og derfor er det ikke til at sige, hvornår brylluppet lige kan presses ind.

- Hun er hos noget familie i Kroatien, men jeg har også haft besøg af mine to sønner, Sean og Tobias, og så har jeg lavet 'Til middag hos' med Linse, Gustav og Janni Ree. Det var faktisk ret sjovt. Det er længe siden, jeg har spist så meget mad.

Frederik Fetterlein fortæller, at han har hyret Gustav som personlig træner for at komme i form. 

- Jeg bliver jo snart 46, så det gælder om at holde sig i form, siger han til herognu.dk.

Andrea Tolic er bare 27 år, og dermed er hun næsten halvt så gammel som sin forlovede. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip