Frederik Løchte er klar til attraktiv finale

Danmark har for første gang nogensinde en repræsentant med hos tennisherrerne, når ATP World Tour Finals bliver afviklet i London i næste måned.

Efter weekendens resultater er Wimbledon-mesteren Frederik Løchte Nielsen og hans britiske makker i herredouble, Jonathan Marray, sikre på at komme med blandt de otte par, skriver Politiken.

- Jeg kan bekræfte, at Frederik L. Nielsen og Jonathan Marray som følge af søndagens resultater på ATP-touren har kvalificeret sig, siger Simon Higson fra ATP, de mandlige spilleres organisation, til avisen.

Parret er ikke placeret blandt de otte bedste i årets turneringer, men en særlig regel sikrer ifølge Politiken, at et par uden for top-8, der har vundet en grand slam-turnering, får den ottende plads.

Frederik Løchte Nielsen har endnu ikke modtaget bekræftelsen på, at han og Jonathan Marray har kvalificeret sig, men han glæder sig.

- Det er noget af det største, man som spiller kan opleve. Det er lidt af en eksklusiv turnering, da der kun er otte deltagere.

- I grand slam-turneringerne er der flere hundrede deltagere, men her er kun de bedste, så bare det at få lov at være med er jo i sig selv specielt, siger danskeren.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip