Galleri: Wozniacki kæmper sig videre i Japan

Caroline Wozniacki er klar til semifinalen ved WTA-turneringen Pan Pacific Open i Tokyo.

Den danske tennisspiller besejrede Lucie Safarova med 2-6, 6-3 og 6-2 i kvartfinalen. Men det holdt hårdt.

- Det var svært i første sæt. Jeg prøvede virkelig at gøre mit bedste, men alt kom hurtigere tilbage til mig, siger Wozniacki, som efter kampen blev interviewet i hallen og til publikums store morskab skulle lære et par japanske sætninger.

- Jeg er glad for, at jeg bare blev ved med at kæmpe for det, fortæller danskeren, som i øvrigt vandt turneringen i 2010, men sidste år røg ud i kvartfinalen.

Fjerdeseedede Wozniacki vendte kampen efter et svært første sæt, som hun tabte med 2-6.

Lucie Safarova spillede hårdt og kontant og servede først og fremmest som en maskine, der var blevet indstillet korrekt.

Lucie Safarova besejrede i den foregående runde den 12.-seedede australier Samantha Stosur, og det stod klart fra første færd, at hun havde hævet sit niveau yderligere til kampen mod den fjerdeseedede dansker.

Wozniacki havde breakbold bagud 0-3 i første sæt, men lykkedes først at bryde tjekkens serv til stillingen 4-2 i andet sæt.

Straks efter tog Wozniacki sit serveparti rent og bragte sig foran med 5-2 og vandt andet sæt med 6-3.

I tredje sæt fortsatte danskeren sin stime med færre uprovokerede fejl, mens tjekkens tendens gik den modsatte vej.

Wozniackis kamp blev et par timer forsinket i Tokyo, fordi den forrige kamp på banen trak ud. Venus Williams brugte mere end tre timer på at besejre canadieren Eugene Bouchard med 6-3, 6-7 og 6-3.

I fredagens semifinale venter den femteseedede tysker Angelique Kerber, som slog Wozniackis polske veninde Agnieszka Radwanska, der ellers var andenseedet. Kerber vandt i to sæt med 6-4, 6-4.

Se billederne nedenunder...

/ritzau/

Dagens Gossip