Han finder sin udmattede kone alene i køkkenet - men han ved præcis, hvad hun skjuler

Det amerikanske par Philip og Jessica kommer fra byen Rome, New York. De har været sammen noget tid, men en besked fra Philip til son kone går lige nu viralt, fordi den emmer af forelskelse, respekt og ærefrygt. Det skriver LittleThings.

Jessica arbejder som apopleksi-sygeplejerske til dagligt, hvilket betyder, at hun er med til at redde og genoptræne mennesker, der får en blodprop eller blødning i hjernen. Patienterne kan være faldet om kuld og have slået sig, eller de kan have svært ved at tale og komme omkring. Jobbet er hårdt fysisk og mental for dem, der arbejder med patienterne, og det har kæresten Philip bemærket gennem længere tid.

En aften kom Jessica hjem fra en lang vagt. Hun satte sig ned, kastede aftensmaden – en tør sandwhich – ind, så hun kunne nå hurtigt i seng og sove nogle få timer, før hendes næste vagt begyndte. Om morgenen er hun normalt ikke til så meget snak, men skynder sig at tage et bad, sætte håret op og kysse Philip farvel, inden hun iler ud af døren igen.

Det respekterer Philip, der dog tog billedet af sin travle kæreste midt under hendes aftensmad. Han brugte billedet til en hyldest af sin kone, som han synes, fortjener et stort klap på skulderen – hun er muligvis ikke den eneste, som kunne bruge det, og derfor deler tusinder nu Philips brev med andre, der fortjener samme “klap”. I brevet under billedet skriver Philip:

- Dette er min kone Jessica, mens hun spiser aftensmad efter en 14-timers dag. 

- Hun kommer hjem fra arbejde, har akkurat nok tid til at spise og gøre klar til at gå i seng og sove, før det er tid til at tage tilbage på arbejdet næste dag til endnu en vagt. Hun står tidligt op for at blive klar til næste dag. Hun kan ikke lide at blive afbrudt om morgenen, og det respekterer jeg. Hun går i bad, kaster sig hår op, snupper madpakken, giver hunden og mig et kys og smutter så. På sit job tager hun sig af folk, der har den værste tid i deres liv. Slagtilfælde, færdselsuheld, fald, frakturer, hjerneskader og mere. Hun tager sig af mødre, fædre, søstre, brødre, venner og familie. 

- Det er ligegyldigt, hvem du er, og hvad der er sket. Hun arbejder tit henover sin frokost og har sjældent tid til at sidde ned. Hun kommer hjem efter 14 timer, tager sine sko af, som har gået gennem blod og tårer, og vil bare sidde ned. Jeg spørger hende ikke om sin dag, fordi hun ikke har lyst til at tale om arbejde, når hun kommer hjem, og der er okay. 

- Hvis hun har lyst til at tale, så vil jeg gerne lytte. Nogle gange kommer hun hjem glad og nogle gange ked af det. Men uanset hvordan hun har det, møder hun altid til tiden på sin næste vagt. Jeg elsker hende af hele mit hjerte/Philip.

Del beskeden med en, der fortjener et ligeså stort klap på skulderen, som denne kærlige mand giver sin hårdtarbejdende kone.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip