Han tog 24 flygtninge ind i sit hjem - nu er historien om den nedslående oplevelse gået viralt

Presset fra flygtninge har været stort i hele Europa, men et af de lande, hvor trykket har været størst, er Tyskland. 

Derfor besluttede tyske Dirk Voltz sig for at åbne sit hjem for 24 flygtninge, der flyttede ind his Dirk og partneren Mario, men oplevelsen blev langt fra så positiv, som han havde håbet. 

Han har skrevet et indlæg om oplevelsen på Facebook, hvor han beskriver den nedslående oplevelse, det var. 

- Siden juli har jeg og min partner haft cirka 24 flygtninge fra Syrien, Afghanistan og Irak boende i vores lejlighed i Berlin. Vores knive er stadig i køkkenet, præcis hvor jeg efterlod dem, før gæsterne ankom. Vi har aldrig haft brug for nøglen til vores soveværelse med undtagelse af en enkelt gang, hvor en gæst fra Afghanistan skulle bruge den til at lege med vores kat.

- Vores tykke gamle kat har aldrig haft det så sjovt, som sammen med den unge mand fra Afghanistan, starter Dirk Voltz sit indlæg, der er gået viralt på sociale medier. 

- Tilbage til knivene. Det eneste der er blev stukket, mens flygtningene har boet her, er løg, hvidløg og en masse kød. Mario og jeg er stadig i live. Måske endda endnu mere end vi var før.  

- Ingen muslimer ville slå os ihjel, mens vi sov. Ingen fornærmede os, fordi vi er to mænd, der deler seng. Ingen sagde, de foretrak sharia over tysk lov. Vi mødte ikke en eneste, der ikke var kede af at have forladt deres hjem. Den eneste dårlige oplevelser med gæsterne var, at de brugte meget sukker og salt, skriver Dirk Voltz og fortæller så om, hvorfor oplevelsen samlet set blev meget dårlige, end han troede. 

- Den virkelige skuffelse kom på sms, dødstrusler på gaden, fornærmende breve på vores dørtrin og fra skolevenner, der citerede de højreorienterede partier. 

- I stedet for at tackle krisen, opfører vi os som om, der ikke var en dag i morgen. Vågn nu op! Som om du kan stoppe flygtningestrømmen. Som om vi personligt kunne havde indflydelse på, om der bryder krig ud. Som om vi ikke har et ansvar for, hvad der sker i verden. 

- Det kan godt være, at islam ikke hører hjemme i Tyskland. Det er også muligt, at hver religion har en djævel. Og måske skal jeg kæmpe mere for min ret til at være homoseksuel om 10 år. Det er også muligt, jeg på et tidpunkt finder ud af, jeg har begået en fejl. Alting er muligt. 

- Det eneste jeg ved er, at det der skete denne sommer og efterår har ændret vores liv. Du kan være der for andre mennesker. Eller du kan være bange. Og hvis det sker, så undskyld. 

- Jeg er ked af det for de mennesker, der lever i frygt. 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Gerade in schlechten Zeiten sollte man die eigene Bilanz prüfen. Meine schaut so aus: Seit Juli rund 24 Leute aus...

Opslået af Dirk Voltz på 2. november 2015

Dagens Gossip